Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J38o85s65e86f 82P33o37t60r

10. 2. 2019 0:29

Karma !

Ale dovolím si příspěvek, jak vrána umí počítat do 5. Je to uvedeno v jedné knize o matematice a je to z dob, kdy se ještě všechno střílelo. Předmětná vrána, kterou chtěli zastřelit, měla hnízdo na osamělém stromě pod kterým byla chata. První střelec se schoval v chatě a čekal, ale vrána nepřiletěla. Tak to zkoušeli tak, že jich šlo víc, jeden zůstal v chatě a ostatní se vrátili. Vrána nikdy nepřiletěla, až když jich šlo 7, šest se jich vrátilo, jeden střelec zůstal v chatě. to už vrána nespočítala a tím si podepsala ortel smrti

0 0
možnosti
Foto

Dnes jsem byl svědkem, jak se labuť na řece hnala za dvěma kačery a kachnou a snažila se je štípnou do zadku. Nevím co té labuti řekli, ale viditelně se u toho dobře bavili. Ptáci jsou super :-)

2 0
možnosti
Foto

Ano, ptáčci jsou velmi inteligentní tvorové... My to denně pozorujeme nejen u krmítek na balkonu, ale hlavně na našich dvou andulkách doma v kleci. A každý ptáček - papoušek vlnkovaný, je originál, má své vlastnosti i povahu, díky za Váš článek. ;-)R^

1 0
možnosti

Mám rád ptactvo všeho druhu. Z toho taky pramení moje averze ke kočkám, které k decimování ptačí populace přispívají nemalou měrou. A jak dnes zaznělo v ČR +, toulá se jich po Česku čím dál tím víc.

1 0
možnosti

Tak to máte jistě rád i např. krahujce, poštolky atp. Jestlipak víte, že takový krahujec denně roztrhá 3-4 ptáky, to je cca 1200 za rok, ... Podobně poštolky. A Vy tady budete psát o jakémsi decimování kočkami!

0 0
možnosti

Také mě to uchvátilo. VR^!!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS