Diskuse

Covid v praxi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vládní opatření jsou správná, jen ten virus si dělá, co chce.

0 0
možnosti
Foto

Ještě připomeňme nesmyslné zavření malých obchůdků, kam za den přijde jen pár lidí.

0 0
možnosti
Foto

J96i79ř30í 26K12i30n16d33l

31. 10. 2020 20:21

Klíčové je znát, kde se covid šíří. Tomu se říká trasování, které u nás nefunguje vůbec. To je klíčové , kde jsme v počtu nakažených dnes. Když neznáte data z terénu, nemůžete pak z nich udělat analýzy a z nich správná politická rozhodnutí. Pak jsou tzv. opatření jen střílením na terč v mlze. Dodnes jako jedna z mála evropských zemí nevydává MZ analýzy o tom, v jakých vrstvách, prostředích a profesích se virus nejvíc šíří, čemuž by přizpůsobila svoje represivní opatření. Namísto toho „střílí“ plošné uzávěry jako by celá země bylo jedno velké vojenské cvičiště

1 0
možnosti
Foto

J60i34ř11í 74K48i94n73d55l

31. 10. 2020 20:19

Kde berete jistotu , že v praxi se určitě osvědčily roušky, pečlivá dezinfekce rukou a sociální zdrženlivost. Roušky jsou důležité pro lidi smrkající a kašlající.

0 0
možnosti
Foto

Kvůli přerušené výuce budou mít současné děti horší vzdělání, což se v budoucnu projeví omezeným pracovním uplatněním a nižším příjmem.

To jsou faktory, které mají zásadní vliv na kvalitu a délku života. Tohle doléhá na děti od základní školy až po vysokoškoláky.

0 0
možnosti
Foto

Až na ten nesmysl s rouškami vcelku souhlas. Roušky jsou samozřejmě úplně k ničemu jak je vidět z ostatních zemí kde je od jara nesundali z huby a jsou natom stejně jako my. A konec konců i u nás začala čísla strmě růst po tom co se začátkem září začaly nosit.

7 0
možnosti
DS

Od konce srpna byl systém zahlcen zdravými. Tím šíření se šíření akcelerovalo, protože nakažení neotestovaní chodili normálně do práce. Toto idiotské chování, zvané "chatrá karamténa". Tím vznikl ten fázový posun v nárůstu nákazy mezi Českou republikou a ostatními zeměmi. Žádné neroušky, Chorvatska a Techtle-Mechtle.

Postupně se v několika krocích zvaní na testy racionalizovalo a dnes se zvou prakticky jen příznakoví. A ejhle, čísla jsou "povzbudivá".

1 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 687x
Spisovatelka  (www.literarnistrom.cz), která ráda fotí, sportuje, tančí, medituje, ale úplně nejraději ze všeho se směje.